V sredo, 4. 10. 2017, smo imele vse enote dan odprtih vrat. Le enota Radeče je organizirala dan odprtih vrat v četrtek, 5. 10. 2017.

Ta dan je bil prav poseben za Bivalno enoto Hudinja 1, saj smo imeli otvoritev novega prizidka. Veselili smo se skupaj z drugimi uporabniki in sicer iz BEH 2, Golovca, Radeč in Ostrožnega. Obiskalo nas je nekaj staršev in tudi bližnjih sosedov. Z govorom je program pričela ga. direktorica, sledila sta nastopa Elze Ledinek in Kristjana Cugmajstra. Nato so uporabnice ob pomoči go. direktorice prerezale trak. V hiši nas je čakalo prijetno presenečenje, čarodej, g. Jani Jošovec. Pritegnil je našo pozornost in nas zelo zabaval. Obiskovalcem smo pokazali hišo in poskrbeli za pogostitev. Za konec je sledila glasba v živo. Pel je sosed, g. Antonio Čemažar. Zelo smo bili veseli, da sta gospoda bila pripravljena priti prostovoljno, brez honorarja.

Preživeli smo prijetno popoldne v dobri družbi. Dan nam bo ostal v lepem spominu. Bili smo veseli, da smo lahko obiskovalcem razkazali tako lepo bivalno enoto.

 

Pripravila: Petra Cestnik